NL GB FR DE
EVC (Verpakking) BV | gespecialiseerd in het optimaal inrichten van uw magazijn - distributiecentrum

Eigenzinnige Verpakkings Concepten

Referenties

Optimalisering kwaliteitscontrole DB Schenker
Met de ingebruikname van vier intelligente scantafels zet logistiek dienstverlener Schenker Logistics Nederland B.V. een grote stap in de optimalisering van zijn kwaliteitscontrole. Tijdrovende controles hebben plaats gemaakt voor een snel en foutloos proces, waarbij de multi-scan oplossing – ontwikkeld in..
Lees meer...
Doeleman en EVC: staan beiden voor complete oplossingen en maatwerk!
In 1954 is Doeleman Logistiek BV opgericht. Alle diensten van warehousing, e-fulfilment tot transport worden in eigen beheer uitgevoerd. Het duurzame warehouse van 10.000 m2 te Waddinxveen biedt de mogelijkheid om logistiek maatwerk te leveren mede door de korte lijnen en moderne ICT.  Hierdoor zijn flexibiliteit en..
Lees meer...
Mars & More: optimaal bereik hoge picklokaties
Mars & More ontwikkelt en distribueert hoogwaardige living- en lifestyleproducten met respect voor mens en milieu. Vanuit het hoofdkantoor in Zwolle bedient de groothandel klanten van over de hele wereld. De klantenkring van Mars & More is voornamelijk gecentreerd in West-Europa. EVC is aangehaakt om het logistieke..
Lees meer...
Silicon RAS BV: door EVC werken we veel efficiënter en ergonomischer
Silicon RAS BV is onderdeel van SILICON. Als metaalfabrikant en lasbedrijf met ruim 75 medewerkers is SILICON in de afgelopen 35 jaar uitgegroeid tot een wereldspeler van formaat. Momenteel is het bedrijf uit Wateringen internationaal productleider in het ontwerp en de vervaardiging van speciale roestvrije verankeringssystemen...
Lees meer...
DSV Solutions: inpaktafels EVC hebben de efficiency verhoogd
DSV Solutions is een wereldwijde leverancier van logistieke oplossingen. De organisatie bezit 300 magazijnen met een totaal oppervlak van 4.700.000 m². In Moerdijk stonden zeer oude inpaktafels die bijna uit elkaar vielen van ouderdom. In samenwerking met EVC werd, met behulp van op maat gemaakte inpaktafels, de..
Lees meer...
Flos tevreden over maatwerkoplossing EVC
In 2016 is FLOS gestart met het 5S programma; een methodiek die de efficiëntie en productiviteit op de werkvloer verbetert. Als gevolg hiervan is besloten de ompakafdeling te herinrichten. Pieter Carlebur van FLOS vertelt: "De tafels die wij gebruikten waren oud en het was met deze tafels niet mogelijk om een goede en..
Lees meer...
Hoe efficiënt werken mogelijk wordt dankzij modulaire inpaktafels
Een veelvoorkomend probleem bij distributiecentra en op de werkvloer is dat medewerkers onnodig veel meters maken. Door de tijd die zij verliezen aan het lopen en bukken wordt het inpakproces trager. Dit probleem kende de ECOstyle BV uit Oosterwolde ook. Zij leveren producten voor in de tuin en voor dieren, gericht op zowel de..
Lees meer...
Nieuwe sorteerlijn optimaliseert interne logistiek Volvo
Ergonomischer en de helft sneller

Met een nieuwe sorteerlijn kan Volvo Cars in Maastricht in dezelfde tijd en met hetzelfde aantal mensen 50% meer gebruikte versnellingsbakken en motoren verwerken. Maar wat misschien nog belangrijker is: De ergonomische omstandigheden voor de medewerkers zijn sterk..
Lees meer...