NL GB FR DE
EVC (Verpakking) BV | gespecialiseerd in het optimaal inrichten van uw magazijn - distributiecentrum

Eigenzinnige Verpakkings Concepten

Wist u dat EVC ook bureaus voor uw warehouse kan produceren?

Geplaatst op: woensdag 28 november 2018

kantoorbureau-EVCAl geruime tijd produceren wij specialistische inpaktafels of werkplekken voor uw magazijn, deze werkplekken zijn niet meer weg te denken in de warehouses. Vaak is er in het magazijn een kantoor of plek waar deze werkplekken ook toegepast kunnen worden als bureau. Het ziet er natuurlijk heel mooi uit als het magazijn in dezelfde stijl gemeubileerd is.
Kantoorbureau-EVC


Hiervoor zijn tal van mogelijkheden.


kantoorbureau-duoIn het magazijn werken we volgens ons E3-concept; efficiënt, economisch en ergonomisch verantwoord werken. Op kantoor kunnen we er ook voor zorgen dat de benodigde middelen binnen handbereik zijn, zoals een PC-houder of opbergladen. Deze accessoires kunnen gemakkelijk op de bureaus geïntregreerd worden al naar gelang de werkzaamheden die worden uitgevoerd en welke accessoires u hiervoor nodig heeft. Zo stellen we graag samen met u de optimale inrichting van uw bureauwerkzaamheden samen, geheel in de lijn die passend is bij uw inpaktafels zoals u op deze foto’s kunt zien.


Maatwerk is geen probleem

Het is belangrijk dat deze bureauwerkzaamheden op een zo klein mogelijke oppervlakte worden uitgevoerd. Soms vergt dat een maatwerkoplossing en dat is voor ons geen probleem aangezien wij de werkplekken zelf produceren. Eén van onze accountmanagers komt graag bij u langs om samen met u een maatwerkoplossing te ontwikkelen specifiek gericht op uw werkzaamheden.

Trots op ons eigen kantoor

kantoormeubilair-EVCIn 2014 hebben wij een functioneel nieuw pand gebouwd waarin alle disciplines zoals productie, ontwerpafdeling, ruime showroom en kantoor onder één dak zijn geplaatst. Het kantoormeubilair is ook geheel door onszelf ontworpen en geconfigureerd. We hebben er toen voor gekozen om ons eigen kantoor andere kleuren te geven, wat er erg fraai uitziet.  Er zijn complete bureaus met bijpassende kasten en zelfs een vergadertafel gefabriceerd. 

kantoor-binnendienst-EVC

kantoor-kastje-EVC

kantoor-EVC

kantoor-salontafel-EVC

kantoor-vergadertafel-EVC


Terug naar overzicht