NL GB FR DE
EVC (Verpakking) BV | gespecialiseerd in het optimaal inrichten van uw magazijn - distributiecentrum

Eigenzinnige Verpakkings Concepten

Werkbank kopen: wij helpen bij het maken van de juiste keuze

Geplaatst op: donderdag 20 april 2017

Overweegt u een werkbank te kopen? InpaktafelDan bent u bij EVC aan het juiste adres. Onze inpaktafels kunnen geheel naar wens worden aangepast. Wanneer u een werkbank wilt aanschaffen, dan is het belangrijk te bekijken wat u nodig heeft! Wij kunnen tafels leveren op wielen zodat de werkbank verrijdbaar is, en kunnen alle benodigde accessoires leveren om aan al uw wensen te voldoen. Natuurlijk zijn onze accountmanagers echte specialisten die u graag vakkundig adviseren! In dit artikel geven we u alvast een aantal tips. U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen om een vrijblijvende afspraak in te plannen!

Ergonomisch ingericht is optimaal werken

Een ergonomische ingerichte werkplek zorgt ervoor dat u optimaal kunt werken. De ergonomie van een werktafel is dan ook één de belangrijkste elementen om in ogenschouw te nemen. Denk er bijvoorbeeld aan dat het blad in hoogte verstelbaar moet zijn om er in de juiste lichaamshouding aan te kunnen werken. EVC biedt hiervoor twee oplossingen: een handig trekpinsysteem of een elektrisch in hoogte verstelbare inpaktafel.

Materiaal keuze

Daarnaast is de materiaalkeuze van groot belang. Onze inpaktafels zijn standaard voorzien van een 38 mm dik watervast verlijmd multiplex beuken werkblad en metalen poten. Deze metalen poten, welke zijn afgewerkt met een hoogwaardige poedercoating, zorgen ervoor dat onze tafels voor vrijwel iedere omgeving geschikt zijn. Zo kunnen onze inpaktafels ook prima neergezet worden in zowel een lichte- als in een zware industriële werkomgeving. Deze duurzame materialen houden in bijna alle omstandigheden stand.


Elementen / accessoires

Tot slot is het heel belangrijk te bekijken welke specifieke werkzaamheden aan een specifieke tafel zullen worden uitgevoerd. Welke extra elementen / accessoires heeft u daarvoor nodig? Een PC-houder bijvoorbeeld? Of etikettendispenser? EVC levert alle mogelijke accessoires. Deze elementen kunnen natuurlijk ook later worden toegevoegd. Belangrijk is dan wel dat er ruimte voor is. Hier moet met het kopen van de werkbank natuurlijk rekening mee worden gehouden.

Contact

Overweegt u een werkbank te kopen en kunt u daar wel wat hulp bij gebruiken? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag vakkundig om uw logistieke proces te optimaliseren en plannen daarvoor graag een vrijblijvende afspraak met u in.


Terug naar overzicht