NL GB FR DE
EVC (Verpakking) BV | gespecialiseerd in het optimaal inrichten van uw magazijn - distributiecentrum

Eigenzinnige Verpakkings Concepten

Transportkar maakt uw lasten lichter

Geplaatst op: dinsdag 24 januari 2017

Uit onderzoek blijkt dat er nog onnodig veel ongelukken gebeuren bij het interne transport in werkplaatsen en magazijnen (lees hier het artikel).

Niet alleen met aangedreven voertuigen gebeuren er ongelukken, maar ook in stellingen en loopgangen blijken er vele gevaren te schuilen. Om die reden is er afgelopen jaar een Code gelanceerd, genaamd Gezond en Veilig Magazijn. Hiermee proberen onder andere brancheverenigingen van leveranciers van bijvoorbeeld magazijninrichtingen en transportmaterieel veiligheid te stimuleren. De stap naar een veiliger magazijn kan gezet worden door aanschaf van het juiste materiaal, zoals bijvoorbeeld transportkarren.

Voor ieder product het juiste transportmiddelTransportkar

Het verplaatsen van kwetsbare goederen, kratten, pallets of andere verpakkingen is een kleine klus met de juiste transportkar. Het vinden van de juiste kar kunt u overlaten aan één van onze specialisten. Hoe beter de gehele inrichting van een werkplaats of magazijn wordt overwogen, des te beter een transportkar tot zijn recht komt. Wij komen graag bij u langs en geven advies over mogelijke verbeteringen en beschikbare oplossingen. Daarbij gaan wij altijd uit van de situatie op de werkvloer, zodat een op maat gemaakte oplossing gevonden wordt.

Veiligheid en effectiviteit met een transportkar

Transportkarren zijn een essentieel onderdeel van de inventaris van een logistiek bedrijf. Ze maken efficiënt en veilig werken mogelijk. Een transportkarretje dient logischerwijs om goederen op te vervoeren zodat het zelfstandig tillen niet nodig is. Geen overbelasting van uw personeel, dus een gezondere werkplek. Daarnaast worden de loopafstanden tijdens het orderpickproces verkort, omdat u meer goederen in één keer mee kunt nemen. Personeel is minder lang en minder vaak onderweg door het op de juiste plek inzetten van transportkarren binnen een afdeling.
Onveilige situaties ontstaan vaak rond kruisingen van gangpaden en bij het overplaatsen van goederen uit een voorraad schap naar een transportkar. Door het ergonomisch ontwerp zijn transportkarren wendbaar, flexibel en maken de handgrepen soepele bewegingen mogelijk. Zo voorkomt u botsingen.
Kortom, transportkarren leveren een positieve bijdrage aan een veilige werkomgeving. Voordelig voor u én uw personeel.

Specificaties transportkarren

EVC is specialist op het gebied van het inrichten van inpaktafels en werkplekken en heeft daarvoor verschillende transportmiddelen in het assortiment. Een belangrijk aandachtspunt rondom transportmiddelen is de opbouw van de kar. Heeft u een open model nodig of juist een afsluitbaar? Hoeveel tussenlegborden zijn gewenst? Meer specificaties kunt u vinden op deze pagina.
Ons aanbod wordt gekenmerkt door hoogwaardige kwaliteit. Iedere kar uit het assortiment heeft een optimale afwerking door hoge Duitse standaarden toe te passen. Transportkarren van onze leverancier worden zeer efficiënt en nauwkeurig gefabriceerd. Voor het poedercoaten worden alle producten bijvoorbeeld door middel van kogelstralen nauwkeurig voorbehandeld. Zo kunt u rekenen op een lange levensduur.
Bekijk ons aanbod intern transportmateriaal voor meer details.


Terug naar overzicht