NL GB FR DE
EVC (Verpakking) BV | gespecialiseerd in het optimaal inrichten van uw magazijn - distributiecentrum

Eigenzinnige Verpakkings Concepten

Nieuwbouw voor EVC (Verpakking) BV.

Geplaatst op: donderdag 31 januari 2013, 11:45

Nieuwbouw voor EVC (Verpakking) BV. Alles onder één dak!
EVC heeft in Uden een kleine 2000 vierkante meter grond op een fraaie locatie gekocht. In januari 2013 zijn de eerste bouwwerkzaamheden begonnen, zodat de leverancier van Eigenzinnige Verpakkings Concepten zich in het vierde kwartaal van 2013 in het nieuwe pand aan de Vliegeniersstraat 7 te Uden kan vestigen. Voorheen had EVC het hoofdkantoor en showroom in Etten-Leur en de productie met diverse opslagruimten in de buurt van Uden. Nu wordt alles onder één dak geconcentreerd.
EVC (Verpakking) BV heeft zich al ruim 12 jaar gespecialiseerd in ergonomisch werken. Met een ruim assortiment, geschikt voor inpak, ompak, assemblage en kitting zorgt EVC voor de meest optimale werkplekinrichting. EVC onderscheidt zich door de eigen productie, hierdoor kunnen zij zeer snel inspelen op de behoefte van de gebruiker en zijn speciale aanpassingen mogelijk.
Ook als het gaat om pallets stabiliseren heeft EVC diverse bewezen oplossingen.
EVC doet het ondanks de economische crisis bijzonder goed. De sterk stijgende lijn gaat al terug naar 2005. Vanaf dat moment is EVC extra vertegenwoordigers op locaal niveau gaan inzetten. Nu ruim 7 jaar later gaat EVC de vruchten hiervan plukken. Niet alleen is EVC meegegroeid met de bestaande  klanten maar heeft juist ook de enorme groei van nieuwe klanten z’n bijdrage gedaan. Steeds meer bedrijven met een logistieke functie maken gebruik van de Eigenzinnige Verpakkings Concepten van EVC. Door een functioneel pand te bouwen waarin alle disciplines zoals productie, ontwerpafdeling , ruime showroom, fotostudio en kantoor onder één dak worden ondergebracht is EVC klaar voor de toekomst.


Terug naar overzicht