NL GB FR DE
EVC (Verpakking) BV | gespecialiseerd in het optimaal inrichten van uw magazijn - distributiecentrum

Eigenzinnige Verpakkings Concepten

Magazijnbakken en dozen voor een overzichtelijk magazijn

Geplaatst op: donderdag 23 maart 2017

Een geordend magazijn is belangrijk voor een Magazijnbakken EVCgoed verloop van uw logistieke proces. Met de inzet van magazijnbakken zorgt u ervoor dat producten overzichtelijk worden gesorteerd. EVC levert alle materialen om uw logistieke proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Wij ontzorgen u graag van A tot Z. Daarom kunt u bij ons naast inpaktafels, magazijnkarren en rollenbanen ook terecht voor magazijnbakken.

Soorten magazijnbakken

Onder de noemer ‘magazijnbakken’ vallen diverse soorten opbergsystemen. We maken onderscheid tussen onderdelenbakken, moduulbakken, storeboxen en euronorm magazijnbakken. Afhankelijk van het doel van de opbergbakken kan het juiste materiaal worden gekozen. Bepaalde bakken hebben bijvoorbeeld aan één van de zijdes een grijpopening zodat producten gemakkelijk gepakt kunnen worden. Doorgaans wordt gekozen voor kunststof, maar de bakken kunnen ook in staal of gerecycled kunststof worden geleverd. Natuurlijk denken wij graag met u mee welke opbergoplossing het best in uw logistieke proces en magazijninrichting past.

Advies toegevoegde waarde van EVC

Wij zijn geen groothandel van magazijnbakken, daarin zit ook niet onze toegevoegde waarde. Wij ontwikkelen totaaloplossingen om de stromen binnen magazijnen en distributiecentra te optimaliseren. Magazijnbakken zijn vaak onderdeel van de oplossingen die wij ontwikkelen, maar maken deel uit van een groter geheel. Wij ontwikkelen onze oplossingen niet vanuit een catalogus, maar vanuit de werkzaamheden die in uw magazijn of distributiecentra worden verricht. Inpakken, ompakken, assembleren of sorteren. Voor iedere taak ontwikkelen wij graag een op maat gesneden oplossing.

Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op

Bent u op zoek naar magazijnbakken als oplossing voor uw logistieke proces? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Samen met u nemen wij graag uw magazijninrichting en logistieke proces onder de loep. Op deze manier bekijken we op welke manier we uw processen kunnen optimaliseren en welke producten daarvoor nodig zijn.


Terug naar overzicht