NL GB FR DE
EVC (Verpakking) BV | gespecialiseerd in het optimaal inrichten van uw magazijn - distributiecentrum

Eigenzinnige Verpakkings Concepten

Kleine werkbank realiseren samen met EVC

Geplaatst op: vrijdag 07 april 2017

Kleine-werkplek-EVCEen werkbank of paktafel is voor ieder magazijn een must! niet op iedere locatie is er echter voldoende ruimte voor een werkbank van ‘normaal’ formaat. Bij EVC kunt u daarom ook terecht voor een kleine werkbank. Wij hebben een groot aantal standaard paktafels, maar leveren ook maatwerk. Zo kunnen we voor iedere situatie een – letterlijk – passende oplossing bieden!

Veel realiseren op een klein oppervlak

Door slim om te gaan met de beperkte ruimte, kun je op een klein oppervlak vaak meer realiseren dan je denkt. Een inpaktafel hoeft niet perse groot te zijn om je van alle gemakken te kunnen voorzien. Wanneer één van onze accountmanagers bij u langskomt, analyseren we altijd eerst de processen binnen uw magazijn; wat heeft u nodig en op welke locatie kunnen we uw kleine werkbank het best realiseren? Vanuit daar gaan we verder naar de ontwerpfase.

Eindeloze ontwerpvrijheid

Omdat onze tafels in eigen huis worden ontwikkeld, hebben we een ongekende vrijheid in het maken van het ontwerp. Een tafel met vreemde afmetingen of hoekjes is dan ook geen enkel probleem. Wanneer de vormen en maten van de tafel bekend zijn, gaan we kijken hoe we de benodigde accessoires het best kunnen implementeren. Voor een kleine werkbank is een inklapbaretoetsenbordhouder bijvoorbeeld erg geschikt, zodat je hem gemakkelijk kunt inklappen als je hem niet meer nodig hebt. Ook op het gebied van accessoires is er voldoende beschikbaar voor werkbanken van een kleiner formaat.


Interesse in een kleine werkbank?

Is de beschikbare ruimte binnen uw magazijn beperkt? Dan gaan onze accountmanagers graag aan de slag met het ontwerpen van een werkbank die precies past. Neemt u gerust contact met ons op. Wij plannen graag een vrijblijvende afspraak met u in om de mogelijkheden te bekijken!


Terug naar overzicht