NL GB FR DE
EVC (Verpakking) BV | gespecialiseerd in het optimaal inrichten van uw magazijn - distributiecentrum

Eigenzinnige Verpakkings Concepten

Geslaagde Opening

Geplaatst op: woensdag 21 mei 2014

Vrijdag 16 mei 2014 en zaterdag 17 mei 2014 hebben wij ons nieuwe pand officieel geopend. We zijn erg blij met dit ruime pand en de mooie en efficiënte inrichting. Hier kunnen we alle toekomstplannen realiseren, we zijn klaar voor de toekomst. Via deze weg bedanken wij iedereen die hierbij aanwezig was en ervoor gezorgd heeft dat het een geslaagde Open Dag was.

      

Wat is het verschil?

Voorheen werkten we vanuit verschillende locaties, nu is alles ondergebracht in 1 pand in Uden. We willen graag vooruit. Het team van EVC (Verpakking) BV zal in de toekomst gaan groeien. Er is ongeveer 1 jaar gebouwd aan dit nieuwe gebouw, waarbij hard gewerkt is om alles optimaal in te richten. En ook met de groei van het bedrijf is rekening gehouden.

Nieuwe pand

Met een 60 klanten op vrijdag en 200 zakenpartners, bouwrelaties, familie , vrienden en personeel op zaterdag hebben we het nieuwe pand goed ingezegend. We hebben nu een mooie showroom waar we klanten kunnen ontvangen. Een ruime vergaderzaal waar we seminars of trainingen kunnen geven en regelmatig zullen vergaderen. Daarnaast willen we allerlei innovatieve ideeën gaan uitwerken.

Nieuwsgierig?

Kom gerust een keer kijken.

      


Terug naar overzicht