NL GB FR DE
EVC (Verpakking) BV | gespecialiseerd in het optimaal inrichten van uw magazijn - distributiecentrum

Eigenzinnige Verpakkings Concepten

EVC gaat de Duitse grens over

Geplaatst op: dinsdag 02 oktober 2018

EVC-Wiltsche-samenwerkingSinds een paar maanden werkt EVC samen met WILTSCHE Transportsystemen in Duitsland. WILTSCHE is al jaren een toonaangevende leverancier van efficiënte logistieke systemen. De belangrijkste bedrijfsactiviteit van WILTSCHE is de distributie van mobiele laad- en lossystemen om losse stukgoederen te laden of lossen in en uit vrachtwagens of containers. De belangrijkste klanten zijn pakketdiensten en logistieke dienstverleners, maar ook fabrikanten en distributeurs. 

E-commerce is booming

Ook in Duitsland is E-commerce booming, het aantal pakketten groeit hier dagelijks. EVC beschikt over mooie inpaktafels die gemakkelijk aangepast kunnen worden naar verschillende omstandigheden in het magazijn. Om efficiënt, economisch en ergonomisch te kunnen werken naar het E3-concept van EVC is het van essentieel belang dat de benodigde middelen altijd binnen handbereik worden aangeboden. Daarnaast moeten loop-, draai- en tilbewegingen worden weggenomen of tot het minimale worden gereduceerd. Tot slot is het belangrijk dat werkzaamheden op een zo klein mogelijke oppervlakte kunnen worden uitgevoerd.
Samen met WILTSCHE worden er inpaktafels geconfigureerd en inpakafdelingen ingericht met als doel dat er beduidend minder inspanning nodig is om dezelfde werkzaamheden te verrichten. Het veilig en gestructureerd inrichten van werkplekken zorgt ervoor dat medewerkers het overzicht bewaren wat zorgt voor meer productiviteit, rendement en werkvreugde.

FachPack 2018

EVC-FachPackVorige week heeft de FachPack plaatsgevonden in Nürnberg waar EVC vertegenwoordigd was met een flexibele inpaktafel. FachPack is een Europese vakbeurs voor verpakkingen, processen en technologie. De accenten waren gezet op ver- pakkingen, verpakkingsmachines en verpakkings- processen. FachPack verbindt meer dan 1500 exposanten met ca. 40.000 vakbezoekers. Op 3 compacte beursdagen draaide alles om de nieuwste innovaties en ontwikkelingen in de verpakkingsindustrie.

Wilt u contact met ons opnemen?

Bent u geïnteresseerd geraakt in onze inpaktafels? Neemt u dan gerust contact met ons op.


Terug naar overzicht