NL GB FR DE
EVC (Verpakking) BV | gespecialiseerd in het optimaal inrichten van uw magazijn - distributiecentrum

Eigenzinnige Verpakkings Concepten

Nieuws

Montagetafel op maat voor een efficiënte en ergonomische montagelijn
Voor werkplaatsen levert EVC desgewenst op maat gemaakte montagetafels. Het uitvoeren van montage of assemblage werkzaamheden gebeurt vaak in het magazijn. Om de kostprijs van een product zo laag mogelijk te houden, is het belangrijk dat montage- en of assemblage werkzaamheden snel en efficiënt kunnen worden uitgevoerd. Een op maat gemaakte montagetafel helpt..
Lees meer...
Veiligheid magazijn vergroten: met een aantal kleine aanpassingen kunt u al meer realiseren dan u denkt!
In Nederland vinden per jaar zo’n 1.500 ongelukken plaats in magazijnen. De veiligheid van magazijnen is daarom al jaren een punt van aandacht. Oog voor een opgeruimde en gestructureerde magazijninrichting is ontzettend belangrijk om de magazijnveiligheid op peil te houden. In dit artikel vertellen wij u hoe u de veiligheid van uw magazijn al kunt verbeteren met een aantal kleine..
Lees meer...
Opvulmateriaal verpakkingen met duurzaam karakter
Ter bescherming van uw producten maakt u gebruik van opvulmateriaal. U wilt natuurlijk voorkomen dat producten beschadigd raken tijdens opslag en transport. EVC biedt hiervoor het innovatieve opvulsysteem Easypack. Door middel van hoogwaardig, milieuvriendelijk beschermingsmateriaal beschermt u uw zendingen optimaal!

Wilt u weten hoe u via dit systeem opvulmateriaal genereert?..
Lees meer...
EVC gaat door
Vanwege de enorme groei wordt er dit jaar nog een nieuw magazijn gebouwd om de magazijncapaciteit te verhogen. Wij zijn het jaar goed gestart met een mega order en blijven gewoon doorgaan! In de eerste drie maanden van 2017 hebben we namelijk meer omzet gemaakt dan vorig jaar. Dat is een mooie prestatie die goed aansluit bij de groeiambitie van EVC. We verwachten dat deze groei gaat..
Lees meer...
Staande werkplek inrichten volgens E3-concept van EVC
In dit artikel leest u waar u op moet letten bij het inrichten van een staande werkplek. In veel magazijnen en distributiecentra wordt staand gewerkt, vaak vele uren achter elkaar. De inrichting van deze werkplekken is dan ook ontzettend belangrijk. Iemand die pijn in zijn rug krijgt doordat hij noodgedwongen een verkeerde houding aan moet nemen, komt immers niet met plezier naar het werk. Door..
Lees meer...
Werkbank kopen: wij helpen bij het maken van de juiste keuze
Overweegt u een werkbank te kopen? Dan bent u bij EVC aan het juiste adres. Onze inpaktafels kunnen geheel naar wens worden aangepast. Wanneer u een werkbank wilt aanschaffen, dan is het belangrijk te bekijken wat u nodig heeft! Wij kunnen tafels leveren op wielen zodat de werkbank verrijdbaar is, en kunnen alle benodigde accessoires leveren om aan al uw wensen te voldoen. Natuurlijk zijn onze..
Lees meer...
Kleine werkbank realiseren samen met EVC
Een werkbank of paktafel is voor ieder magazijn een must! niet op iedere locatie is er echter voldoende ruimte voor een werkbank van ‘normaal’ formaat. Bij EVC kunt u daarom ook terecht voor een kleine werkbank. Wij hebben een groot aantal standaard paktafels, maar leveren ook maatwerk. Zo kunnen we voor iedere situatie een – letterlijk – passende oplossing..
Lees meer...
Magazijnbakken en dozen voor een overzichtelijk magazijn
Een geordend magazijn is belangrijk voor een goed verloop van uw logistieke proces. Met de inzet van magazijnbakken zorgt u ervoor dat producten overzichtelijk worden gesorteerd. EVC levert alle materialen om uw logistieke proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Wij ontzorgen u graag van A tot Z. Daarom kunt u bij ons naast inpaktafels,..
Lees meer...
Inpaktafel magazijn: maatwerk op basis van uw logistieke flow
Inpaktafels zijn vrijwel in ieder magazijn terug te vinden. De inpaktafel is één van de belangrijkste schakels uit het logistieke proces. Inpakken, ompakken en soms zelfs Assembleren, het gebeurd doorgaans allemaal aan een tafel in het magazijn. Helaas zien wij nog zeer regelmatig werkplekken die niet efficiënt of ergonomisch zijn ingericht. Te vaak staat in het magazijn een..
Lees meer...
Transportfolie voor bloemen, planten en AGF-producten
Met behulp van transportfolie zorgt u ervoor dat uw producten veilig op de plaats van bestemming arriveren.

Voor gevoelige producten, zoals bloemen en planten, is het gebruik van specialistische transportfolie van extra groot belang. Net zoals aardappelen, groente en fruit, moeten bloemen en planten worden verpakt in luchtdoorlatende wikkelfolie of worden beschermd met behulp van een..
Lees meer...


Navigatie