NL GB FR DE
EVC (Verpakking) BV | gespecialiseerd in het optimaal inrichten van uw magazijn - distributiecentrum

Eigenzinnige Verpakkings Concepten

Nieuws

Drie essentiële accessoires voor E-commerce inpakafdelingen
De technologische vooruitgang gaat enorm snel en als inpakafdeling betekent stilstand aan de inpaktafel achteruitgang. Een e-commerce inpakafdeling die helemaal is ingericht met de meest optimale hulpmiddelen biedt veel voordelen. Wij zetten voor u de drie meest belangrijke accessoires voor een e-commerce inpakafdeling op een rij.

1. Dozen binnen handbereik..
Lees meer...
Voorkom Defoa's: richt uw verpakkingsproces goed in!
Defoa staat voor ‘defect on arrival’. Slecht verpakken kan ervoor zorgen dat producten niet ongeschonden bij de (eind)gebruiker aankomen. Pakketjes en/of producten die tijdens het transport beschadigd raken kunnen in veel gevallen niet meer worden verkocht. Het is daarom belangrijk defecten die ontstaan tijdens het vervoeren van een product zoveel mogelijk te voorkomen. Dit doet u..
Lees meer...
Doculabel Kopen? Hier moet u op letten!
Bij het kopen van een Doculabel systeem moet u op een aantal belangrijke zaken letten. In dit artikel vertellen wij wat belangrijk is om voorafgaand aan de aankoop in ogenschouw te nemen. We vertellen hoe een Doculabel dispenser werkt en wat alle mogelijkheden zijn.

Hoe werkt de Doculabel precies? Allereerst leggen wij u graag uit hoe de Doculabel precies..
Lees meer...
Tips om uw verpakkingsproces duurzamer in te richten
De noodzaak om het verpakkingsproces te verduurzamen neemt toe. Steeds meer mensen doen aankopen online en het aantal pakketjes dat verzonden moet worden groeit snel. Logistiek- en Supply Chain Managers raken in toenemende mate bewust van de invloed van verpakkingen op het milieu. Het is natuurlijk een hele uitdaging om uw verpakkingsproces milieuvriendelijk in te richten, zonder dat u daarvoor..
Lees meer...
Zeven meest gemaakte fouten op inpakafdelingen
Uw inpakafdeling is dé logistieke sluitpost van uw logistieke proces. Opvallend is dat veel inpakafdelingen echter nog verre van geoptimaliseerd zijn. Vaak doen pallets dienst als inpaktafel en is een efficiënte, ergonomische inpakafdeling nog ver te zoeken. Regelmatig zien wij op inpakafdelingen dezelfde fouten terugkomen; de zeven meest gemaakte fouten delen wij graag met..
Lees meer...
Transportverpakking kiezen: met welke functies moet u rekening houden?
Kiezen voor de juiste transportverpakking is niet altijd even gemakkelijk. Het is belangrijk een verpakkingsmethode te kiezen die past bij het soort product dat u vervoert. Daarnaast moet de verpakking weerstand bieden tegen de omstandigheden waarmee uw producten tijdens transport te maken krijgen. Denk hierbij aan vocht en vuil, maar ook bijvoorbeeld aan schokken die tijdens het transport kunnen..
Lees meer...
Interne logistiek optimaliseren met hulp van EVC
Onder interne logistiek verstaan we alle ‘stromen’ binnen een organisatie; van goederenstromen tot de looproutes van medewerkers.

Het is belangrijk om de interne logistiek goed te coördineren. Dit voor de veiligheid van uw personeel, maar ook voor de efficiëntie en nauwkeurigheid van processen.

Heeft u aandacht voor uw interne logistiek? Veel bedrijven..
Lees meer...
Tips voor het kopen van de juiste tafelwagen
Een tafelwagen is een specifieke magazijnkar. Het is een breed inzetbaar intern transportmiddel voor uw magazijn of werkplaats. U transporteert orders, gereedschappen, onderdelen of werkmaterialen met behulp van een tafelwagen gemakkelijk, snel en flexibel naar de juiste locatie. In dit artikel leggen wij u uit waar u op moet letten bij de aanschaf van een dergelijk..
Lees meer...
Transparante enveloppen of de innovatieve Doculabel dispenser
Voor het bevestigen van documenten op zendingen kunt u gebruik maken van transparante enveloppen. In deze enveloppen, ook wel ‘plakzakken’ genoemd, schuift u het document met daarop alle informatie voor de verzending. U plakt de envelop vervolgens op het pakket. Jarenlang werden op deze manier verzenddocumenten op pakketjes aangebracht. Daar kwam verandering in toen het merk..
Lees meer...
Ergonomische matten voor meer veiligheid en een betere gezondheid
In magazijnen, distributiecentra of op andere locaties waar medewerkers veel moeten staan, is een ergonomische mat aan te raden. Deze matten worden ook wel ‘antivermoeidheidsmatten’ genoemd en worden ingezet om de veiligheid op de werkvloer te verhogen en leveren een essentiële bijdrage aan de gezondheid van de medewerkers. Onlangs schreven we nog een artikel over de veiligheid..
Lees meer...


Navigatie