NL GB FR DE
EVC (Verpakking) BV | gespecialiseerd in het optimaal inrichten van uw magazijn - distributiecentrum

Eigenzinnige Verpakkings Concepten

Nieuws

Weegschalen in paktafels: Wegen is meten
Al jarenlang werkt EVC samen met Stimag. Stimag staat voor wegen is weten en dat is dan ook precies waar deze leverancier goed in is: weegschalen.
Tegenwoordig kunnen weegschalen meer dan alleen wegen, er zijn diverse functies bijgekomen zoals tellen en controleren om doseren, beveiligen en verhandelen sneller, foutloos en makkelijker te maken. Weegschalen kunnen gemakkelijk..
Lees meer...
Op de ADA van Inther wordt de Doculabel van EVC ingezet
EVC en Inther Logistics Robotics werken samen op het gebied van de verkoop van de Automated Document Applicator (ADA). Deze machine wordt ingezet om tijd en dus kosten te besparen d.m.v. het volautomatisch bevestigen van Doculabels. De ADA print, vouwt en bevestigt namelijk documenten aan de bovenkant of zijkant van een doos in een “Documents Enclosed” pouch. Het partnerschap biedt..
Lees meer...
Bent u klaar voor het magazijn van de toekomst?
In 2014 betrad EVC haar nieuwe onderkomen in Uden. Een van de redenen hiervan was om ook in te kunnen spelen op toekomstige ontwikkelingen. Met alle locaties en afdelingen ‘onder één dak’ kunnen wij klanten en partners nog beter bedienen dan we voorheen deden. Voor EVC was het een logische stap om klaar te zijn voor de toekomst. Voor uw magazijn geldt hetzelfde: de..
Lees meer...
Een fantastisch 2018
Wij wensen u een fantastisch 2018 toe en hopen dat het nieuwe jaar u veel voorspoed en geluk mag brengen. Dit geldt op persoonlijk vlak, maar ook zakelijk. Voor ons betekent 2018 een nieuwe uitdaging om alles nét iets beter te doen. Er zijn heel veel zaken goed gegaan, maar we zijn ons ervan bewust dat we op sommige vlakken anders gepresteerd hebben dan u van ons gewend bent. Dit was te..
Lees meer...
EVC introduceert moderne pick and pack scannertafel
EVC voegt een nieuw product aan haar assortiment toe: de multifunctionele ‘pick and pack’ scannertafel. Met deze innovatieve inpaktafel is het mogelijk om met één druk op de knop meerdere producten met verschillende codes te scannen. EVC bundelde voor de ontwikkeling van de inpaktafel de krachten met Kobobss, een systeemintegrator op het gebied van machinebouw,..
Lees meer...
Een rommelig magazijn: dat wil toch niemand
Rommel op de werkvloer behoort tot de grootste ergernissen van werknemers in Nederland. Magazijnen van bedrijven die werkzaam zijn in de logistiek en goederenstroombeheersing zijn door de vele werkzaamheden die er plaatsvinden vatbaar voor een rommelige werkvloer. Veel organisaties streven een efficiënt ingedeeld magazijn na, maar de praktijk blijkt vaak weerbarstiger. EVC adviseert..
Lees meer...
Reduceer uw logistieke kosten met een optimaal en efficiënt inpakproces
Magazijnen van logistieke dienstverleners, distributiecentra en groothandels worstelen regelmatig met de vraag: hoe krijg ik mijn inpakafdeling zo efficiënt mogelijk ingedeeld tegen de beste prijs? Veel inpakprocessen blijken in de praktijk nog verre van geoptimaliseerd te zijn. EVC helpt organisaties bij het maken van de juiste logistieke keuzes, zodat een efficiënt inpakproces..
Lees meer...
Drie essentiële accessoires voor E-commerce inpakafdelingen
De technologische vooruitgang gaat enorm snel en als inpakafdeling betekent stilstand aan de inpaktafel achteruitgang. Een e-commerce inpakafdeling die helemaal is ingericht met de meest optimale hulpmiddelen biedt veel voordelen. Wij zetten voor u de drie meest belangrijke accessoires voor een e-commerce inpakafdeling op een rij.

1. Dozen binnen handbereik..
Lees meer...
Voorkom Defoa's: richt uw verpakkingsproces goed in!
Defoa staat voor ‘defect on arrival’. Slecht verpakken kan ervoor zorgen dat producten niet ongeschonden bij de (eind)gebruiker aankomen. Pakketjes en/of producten die tijdens het transport beschadigd raken kunnen in veel gevallen niet meer worden verkocht. Het is daarom belangrijk defecten die ontstaan tijdens het vervoeren van een product zoveel mogelijk te voorkomen. Dit doet u..
Lees meer...
Doculabel Kopen? Hier moet u op letten!
Bij het kopen van een Doculabel systeem moet u op een aantal belangrijke zaken letten. In dit artikel vertellen wij wat belangrijk is om voorafgaand aan de aankoop in ogenschouw te nemen. We vertellen hoe een Doculabel dispenser werkt en wat alle mogelijkheden zijn.

Hoe werkt de Doculabel precies? Allereerst leggen wij u graag uit hoe de Doculabel precies..
Lees meer...


Navigatie