NL GB FR DE
EVC (Verpakking) BV | gespecialiseerd in het optimaal inrichten van uw magazijn - distributiecentrum

Eigenzinnige Verpakkings Concepten

Nieuws

EVC gaat de Duitse grens over
Sinds een paar maanden werkt EVC samen met WILTSCHE Transportsystemen in Duitsland. WILTSCHE is al jaren een toonaangevende leverancier van efficiënte logistieke systemen. De belangrijkste bedrijfsactiviteit van WILTSCHE is de distributie van mobiele laad- en lossystemen om losse stukgoederen te laden of lossen in en uit vrachtwagens of containers. De belangrijkste klanten zijn..
Lees meer...
Uw verpakkingsproces verduurzamen om met minder mensen meer werk te verrichten
Tegenwoordig is het moeilijk om goede collega’s te vinden, laat staan te behouden. Toch heeft u steeds meer personeel nodig om al het werk gedaan te krijgen wat zich voordoet op een inpakafdeling. Orders dienen gepickt en klaargezet te worden, daarna verpakt en verzonden te worden. Maar misschien kan het anders. Heeft u er al eens over nagedacht om uw verpakkinsproces duurzaam in te richten..
Lees meer...
Werkplekbeveiliging werkt fijn!
U kent het wel, heeft u net een nieuwe salontafel aangeschaft, komt het buurjongetje enthousiast aangerend met een metalen speelgoedautootje en maakt er een kras op.


Niets is vervelender dan een mooie nieuwe werkplek aangeschaft te hebben en dat deze dan beschadigd wordt. EVC heeft hiervoor een oplossing bedacht en werkt sinds kort met werkplekbeveiliging. Een werkplekbeveiliging..
Lees meer...
Tien jaar garantie op EVC werkplekken
Groot nieuws bij EVC (Verpakking) BV! Wij geven namelijk vanaf heden 10 jaar garantie op onze EVC werkplekken. Dat onze werkplekken op gebied van efficiënt en ergonomisch verantwoord werken buitengewoon goed zijn, dat wist u al, maar ook op kwalitatief gebied zijn onze werkplekken subliem. Dat zijn ze altijd al geweest, maar dat hebben wij nooit op deze wijze uitgedragen. Wij hebben..
Lees meer...
Uw kostbare producten veilig verzenden: Korrvu en Instapak van Sealed Air
EVC werkt met verschillende methodes om ervoor te zorgen dat uw product optimaal beschermd wordt tijdens het vervoer naar de klant. Deze keer willen we 2 producten van Sealed Air uitlichten: Korrvu en Instapak.

Sealed Air is sinds jaar en dag een partner van EVC op gebied van hoogwaardige opvul- en beschermingssystemen. Om het E3-concept van EVC te bewerkstelligen werken wij o.a. met..
Lees meer...
Verpakken is kinderspel
Niemand wil de gehele productielijn aanpassen als alleen het verpakken nog niet goed verloopt. En dat is ook niet nodig mits u het verpakken maar in de productielijn integreert. De meeste bedrijven zien het inpakproces als aparte post, maar het is een belangrijke sluitpost in de goederenstroom. Daarom is het belangrijk om deze laatste schakel aan te laten sluiten op de productielijn en dan is het..
Lees meer...
EVC groeit nog steeds
EVC (Verpakking) BV is gespecialiseerd in efficiënt en ergonomisch verantwoord werken en in staat om logistieke oplossingen te bieden voor een inpakafdeling. Ooit begonnen in Etten-Leur met 2 man en nu bijna uitgegroeid naar een organisatie met 15 man personeel.
Ook John van Haarlem, Salesmanager bij EVC, heeft deze groei meegemaakt. Hij vertelt: “Ik weet het nog goed, dat we met..
Lees meer...
Realiseer een flinke ruimtebesparing in uw magazijn
In een doorsnee magazijn vinden dagelijks veel verschillende werkzaamheden plaats. Inpakkers, orderpickers, heftruck chaufeurs en andere magazijnmedewerkers werken door elkaar heen, waardoor het in een magazijn vaak druk kan zijn. Naast de menselijke capaciteit zorgen mechanische apparatuur, verpakkingsmaterialen, computers, inventaris en logistieke vervoersmiddelen voor een dynamische..
Lees meer...
Weegschalen in paktafels: Wegen is meten
Al jarenlang werkt EVC samen met Stimag. Stimag staat voor wegen is weten en dat is dan ook precies waar deze leverancier goed in is: weegschalen.
Tegenwoordig kunnen weegschalen meer dan alleen wegen, er zijn diverse functies bijgekomen zoals tellen en controleren om doseren, beveiligen en verhandelen sneller, foutloos en makkelijker te maken. Weegschalen kunnen gemakkelijk..
Lees meer...
Op de ADA van Inther wordt de Doculabel van EVC ingezet
EVC en Inther Logistics Robotics werken samen op het gebied van de verkoop van de Automated Document Applicator (ADA). Deze machine wordt ingezet om tijd en dus kosten te besparen d.m.v. het volautomatisch bevestigen van Doculabels. De ADA print, vouwt en bevestigt namelijk documenten aan de bovenkant of zijkant van een doos in een “Documents Enclosed” pouch. Het partnerschap biedt..
Lees meer...


Navigatie