NL GB FR DE
EVC (Verpakking) BV | gespecialiseerd in het optimaal inrichten van uw magazijn - distributiecentrum

Eigenzinnige Verpakkings Concepten

Inpaktafels

Op deze pagina vindt u antwoorden op veel gestelde vragen rondom inpaktafels. Staat uw vraag er niet tussen? Neemt u dan gerust contact met ons op of neem een kijkje op de productpagina over inpaktafels, hier vindt u uitgebreidere informatie.

1. Zijn er standaard maten voor de inpaktafels?

Nee, wij kunnen de inpaktafel aanpassen naar uw behoefte wat maat en uitvoering betreft. Uiteraard helpen wij u graag om de juiste maatvoering te bepalen om een zo efficiënt mogelijke werkplek te creëren.

2. Kan er een weegschaal in de inpaktafel?

Ja, dat is zeker mogelijk. Samen met u bepalen we de plaats waar deze weegschaal het beste geïntegreerd kan worden.

3. Hoe krijg ik mijn dozen binnen handbereik?

Wij hebben verschillende systemen/oplossingen om uw dozen op of dichtbij de tafel te positioneren zodat u alles binnen handbereik heeft en de loop-, til- en draaibewegingen tot het minimum beperkt worden. Bekijk hier een aantal voorbeelden.

4. Kan een dozensluitsysteem of opvulmateriaal geïntegreerd worden in de tafel?

Ja, dat kan zeker. Wij kunnen een grote diversiteit aan machines of systemen integreren in onze tafels. Ook opvulmateriaalsystemen zijn gemakkelijk te integreren in onze tafels. Zie hier voor voorbeelden.

5. Kan er aan 2 kanten gewerkt worden?

Onze favoriet is de alom bekende Duo Werkplek, waarbij uw vloeroppervlakte optimaal benut wordt. Bekijk hier een aantal voorbeelden.

6. Welke accessoires zijn er mogelijk?

Er zijn 1001 mogelijkheden, van lade, mandje, printerhouder, folierolhouder, toetsenbordhouder, verlichting tot topvelstandaard. Samen met u bekijken wij graag wat u nodig heeft en bepalen we samen de toepassingen.
Bekijk hier een aantal voorbeelden.

7. Moet ik de werkplekken zelf monteren?

De keus van monteren is aan u.

  Download de opbouwinstructie van werkplekken.

Zie onze PDF van opbouwinstructie werkplekken hoe gemakkelijk het is om onze werkplekken zelf snel op te bouwen.
Maar doorgaans, afhankelijk van de grootte van het project, worden onze werkplekken semi-gemonteerd aangeleverd en kunnen ter plaatse door onze eigen montageploeg worden afgemonteerd en desgewenst zelfs worden geïnstalleerd.

8. Kan EVC bestaande tafels ook aanpassen?

Ja, maar alleen tafels van EVC. Onze modules, om verder uit te breiden of verder te optimaliseren, passen zowel op de oude- als de nieuwe generatie EVC werkplekken. Mochten we geen standaard module hebben, dan maken we deze gewoon!

9. Zijn de inpaktafels in hoogte verstelbaar?

We kennen 2 systemen hiervoor. Onze standaard hoogte verstelling d.m.v. een handig trekpinsysteem. Hierbij heeft u geen gereedschap nodig om de tafel snel en gemakkelijk in hoogte te verstellen. Daarnaast bieden wij ook de luxe elektrisch hoogte verstelling aan.

10. Wat is de levertijd?

Wij leveren snel. Het meeste leveren wij vanuit voorraad. Alle inpaktafels worden na opdracht direct geassembleerd in onze fabriek of afgeleverd volgens uw wensen (semi- of ongemonteerd). Daarbij houden wij uiteraard rekening met de gewenste afleverdatum, meestal hebben wij de inpaktafels al klaar voordat u ze wenst te ontvangen….Specials hebben een levertijd van ca. 2 á 3 weken na opdracht.