NL GB FR DE
EVC (Verpakking) BV | gespecialiseerd in het optimaal inrichten van uw magazijn - distributiecentrum

Eigenzinnige Verpakkings Concepten

EVC

1. Waarom zou ik voor EVC moeten kiezen?

U kiest voor EVC als u samen met onze adviseurs wilt sparren over uw specifieke wensen en eisen van uw logistieke proces. Ons bestaansrecht hebben wij te danken aan goed getrainde accountmanagers die u helpen uw logistieke proces volgens het E3-concept te optimaliseren en deze om te zetten in een fysieke goed werkende totaaloplossing. Uw investering dient u terug te verdienen, niet op papier maar in werkelijkheid. Daarom kiest u voor EVC.

2. Waar staat EVC voor?

EVC staat voor Eigenzinnige Verpakkings Concepten.

3. Wat is E3-concept?

Het staat voor Efficiënt, Economisch en Ergonomisch verantwoord werken. Klik hier voor meer informatie.

4. In welke landen is EVC actief?

EVC is voornamelijk actief in Nederland, maar levert o.a. ook in België, Duitsland, Frankrijk, Engeland, Zwitserland, Spanje, Polen, Noorwegen en Aruba.

5. Heeft EVC een prijslijst?

Wij werken niet met een vaste prijslijst. Na een bezoek van een van onze adviseurs maken wij een offerte speciaal op maat!

6. Kan ik per mail bestellen?

Bestellen per mail is mogelijk. Stuur uw bestelling naar: order@evc-verpakking.nl

7. Wat zijn de Algemene Levervoorwaarden?

Deze kunt u hier downloaden als PDF.

8. Wat is de levertijd?

Wij leveren snel. Het meeste leveren wij vanuit voorraad. Alle werkplekken worden na opdracht direct geassembleerd in onze fabriek of afgeleverd volgens uw wensen (semi- of ongemonteerd). Daarbij houden wij uiteraard rekening met de gewenste afleverdatum, meestal hebben wij de inpaktafels al klaar voordat u ze wenst te ontvangen….
Let op! Speciale inpaktafels hebben een levertijd van ca. 2 á 3 weken na opdracht. 

9. Wat is de garantie van EVC?

Wij geven u de garantie dat onze optimale werkplekken minimaal 1 jaar zonder technische storingen meegaan. Op onze machinale wikkeloplossingen leveren wij een half jaar garantie op alle draaiende delen.