NL GB FR DE
EVC (Verpakking) BV | gespecialiseerd in het optimaal inrichten van uw magazijn - distributiecentrum

Eigenzinnige Verpakkings Concepten

BEURSOVERZICHT

Empack

De toekomst van verpakkingstechnologie

Op 3 en 4 april 2019 keert Empack terug in Brabanthallen, s-Hertogenbosch, waar tegelijkertijd de vakbeurzen Logistics & Distribution en Automation plaatsvinden. Al 17 edities lang toont Empack met haar doelgroep alle innovaties op het gebied van verpakkingen, verpakkingsmachines en label & print oplossingen aan de markt. 

Doordat de complete value-chain aan de markt gepresenteerd wordt, komen onderwerpen zoals voedselveiligheid i.c.m. verpakken, codeerkwaliteiten, de digitale transformatie, de opkomst van robotica en het versnellen en flexibiliseren van verpakkingsprocessen uitgebreid aan bod.

Netwerken, nieuwe partnerships, innovaties en het delen van content staan centraal tijdens deze tweedaagse verpakkingsbeurs.

Logistica

Vanaf 5 tot en met 7 november 2019 vindt de Logistica plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Logistica is het jaarlijkse event waar u dé oplossingen vindt die nodig zijn om uw logistieke processen efficiënt in te richten en effectief uit te voeren. Een bezoek aan de Logistica biedt professionals in de logistiek een actueel overzicht van toepassingen en diensten voor de complete supply chain.