NL GB FR DE
EVC (Verpakking) BV | gespecialiseerd in het optimaal inrichten van uw magazijn - distributiecentrum

Eigenzinnige Verpakkings Concepten

Nieuws

Magazijnbakken en dozen voor een overzichtelijk magazijn
Een geordend magazijn is belangrijk voor een goed verloop van uw logistieke proces. Met de inzet van magazijnbakken zorgt u ervoor dat producten overzichtelijk worden gesorteerd. EVC levert alle materialen om uw logistieke proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Wij ontzorgen u graag van A tot Z. Daarom kunt u bij ons naast inpaktafels,..
Lees meer...
Inpaktafel magazijn: maatwerk op basis van uw logistieke flow
Inpaktafels zijn vrijwel in ieder magazijn terug te vinden. De inpaktafel is één van de belangrijkste schakels uit het logistieke proces. Inpakken, ompakken en soms zelfs Assembleren, het gebeurd doorgaans allemaal aan een tafel in het magazijn. Helaas zien wij nog zeer regelmatig werkplekken die niet efficiënt of ergonomisch zijn ingericht. Te vaak staat in het magazijn een..
Lees meer...
Transportfolie voor bloemen, planten en AGF-producten
Met behulp van transportfolie zorgt u ervoor dat uw producten veilig op de plaats van bestemming arriveren.

Voor gevoelige producten, zoals bloemen en planten, is het gebruik van specialistische transportfolie van extra groot belang. Net zoals aardappelen, groente en fruit, moeten bloemen en planten worden verpakt in luchtdoorlatende wikkelfolie of worden beschermd met behulp van een..
Lees meer...
Transportkar maakt uw lasten lichter
Uit onderzoek blijkt dat er nog onnodig veel ongelukken gebeuren bij het interne transport in werkplaatsen en magazijnen (lees hier het artikel).

Niet alleen met aangedreven voertuigen gebeuren er ongelukken, maar ook in stellingen en loopgangen blijken er vele gevaren te schuilen. Om die reden is er afgelopen jaar een Code gelanceerd, genaamd Gezond en Veilig Magazijn. Hiermee proberen..
Lees meer...
Opvulmateriaal voor verpakkingen
Stelt u zich eens voor, uw product is tot in de puntjes afgewerkt en klaar voor verzending richting de klant. Niks meer om u zorgen over te maken, toch?

Het pakket zal schokken of vallen tijdens het transport moeten verduren. Zelfs externe factoren als kou of regen kunnen de inhoud van het pakket nadelig beïnvloeden.
De kans is dus groot dat het product niet zoals gewenst op de..
Lees meer...
Arbo tillen: veilig tillen met de oplossingen van EVC
Hoeveel mag een werknemer tillen? Dit lijkt een voor de hand liggende vraag, maar het antwoord verschilt per omstandigheid. Het wettelijk maximaal aanbevolen gewicht is 23 kilogram per persoon, maar dit wordt al snel minder wanneer er vaker of over lange afstand getild moet worden. De Arbowet over tillen en dragen (Arbobesluit artikel 5.2) stelt het volgende: “De arbeid wordt zodanig..
Lees meer...
EVC gaat groen
Omdat veel klanten van ons gebruik gemaakt hebben van recycled papier van Easypack®, heeft EVC 319 bomen bespaard. De wereld is groener gebleven dankzij ons..
Lees meer...
Volvo in Logistiek Totaal
Vorig jaar heeft EVC bij Volvo in Maastricht een mooi project gerealiseerd in een korte tijd. In Logistiek Totaal van 31 mei as. vind je een mooi verhaal met duidelijke foto's over de nieuwe sorteerlijn. Zeer interessant om te lezen hoe Volvo met ergonomie, maar vooral ook voor het plezier van de medewerkers dit project is ingegaan. Daarbij kunnen ze 50% meer werk verrichten met dezelfde..
Lees meer...
Empack 2016 zit er weer op
EVC stond samen met Sealed Air op de stand om te laten zien hoe orders niet alleen snel, maar ook ergonomisch verantwoord verpakt worden. Minimale loop-, til- en draaibewegingen is hierbij altijd het uitgangspunt. Diverse soorten Sealed Air luchtzakjes-machines werden geïntegreerd in of op een EVC werkplek. Nieuw was het Fill Air Rocket systeem dat met behulp van de “Pull &..
Lees meer...
EVC reduceert tijd en afval op Logistica
Bekijk het artikel van Logistiek Totaal over de..
Lees meer...


Navigatie