NL GB FR DE
EVC (Verpakking) BV | gespecialiseerd in het optimaal inrichten van uw magazijn - distributiecentrum

Eigenzinnige Verpakkings Concepten

Nieuws

Opvulmateriaal voor verpakkingen
Stelt u zich eens voor, uw product is tot in de puntjes afgewerkt en klaar voor verzending richting de klant. Niks meer om u zorgen over te maken, toch?

Het pakket zal schokken of vallen tijdens het transport moeten verduren. Zelfs externe factoren als kou of regen kunnen de inhoud van het pakket nadelig beïnvloeden.
De kans is dus groot dat het product niet zoals gewenst op de..
Lees meer...
Arbo tillen: veilig tillen met de oplossingen van EVC
Hoeveel mag een werknemer tillen? Dit lijkt een voor de hand liggende vraag, maar het antwoord verschilt per omstandigheid. Het wettelijk maximaal aanbevolen gewicht is 23 kilogram per persoon, maar dit wordt al snel minder wanneer er vaker of over lange afstand getild moet worden. De Arbowet over tillen en dragen (Arbobesluit artikel 5.2) stelt het volgende: “De arbeid wordt zodanig..
Lees meer...
EVC gaat groen
Omdat veel klanten van ons gebruik gemaakt hebben van recycled papier van Easypack®, heeft EVC 319 bomen bespaard. De wereld is groener gebleven dankzij ons..
Lees meer...
Volvo in Logistiek Totaal
Vorig jaar heeft EVC bij Volvo in Maastricht een mooi project gerealiseerd in een korte tijd. In Logistiek Totaal van 31 mei as. vind je een mooi verhaal met duidelijke foto's over de nieuwe sorteerlijn. Zeer interessant om te lezen hoe Volvo met ergonomie, maar vooral ook voor het plezier van de medewerkers dit project is ingegaan. Daarbij kunnen ze 50% meer werk verrichten met dezelfde..
Lees meer...
Empack 2016 zit er weer op
EVC stond samen met Sealed Air op de stand om te laten zien hoe orders niet alleen snel, maar ook ergonomisch verantwoord verpakt worden. Minimale loop-, til- en draaibewegingen is hierbij altijd het uitgangspunt. Diverse soorten Sealed Air luchtzakjes-machines werden geïntegreerd in of op een EVC werkplek. Nieuw was het Fill Air Rocket systeem dat met behulp van de “Pull &..
Lees meer...
EVC reduceert tijd en afval op Logistica
Bekijk het artikel van Logistiek Totaal over de..
Lees meer...
Representatieve auto voor Roel van der Stel
Onze vertegenwoordigers gebruiken bedrijfsauto's om mee naar klanten te..
Lees meer...
ADA
Inther Logistics Engineering B.V. introduceert een volledig nieuw product, ADA (Automated Document Applicator), een machine die het handmatig aanbrengen van documenten aan de buitenzijde van een doos volledig automatiseert.

Lees verder..
Lees meer...
Ergonomische oplossing bij grote logistieke dienstverlener
18 november 2014, EVC in gesprek met Rob Klein van de firma Warecon b.v. (interim site manager) voor een grote logistieke dienstverlener.

Begin van het jaar geeft Rob Klein aan dat er diverse verbeterpunten in de organisatie te doen zijn. Hij wilde een beter gestructureerd en controleerbaar proces en een hoger rendement behalen, tevens een  ergonomische werkwijze op hoog..
Lees meer...
Transport Compleet Venray
Voor de eerste keer hebben we in Venray gestaan op een regionale vakbeurs voor de complete transportbranche. Het was een geslaagde beurs op 11, 12 en 13 november..
Lees meer...


Navigatie