NL GB FR DE
EVC (Verpakking) BV | gespecialiseerd in het optimaal inrichten van uw magazijn - distributiecentrum

Eigenzinnige Verpakkings Concepten

Nieuws

EVC introduceert moderne pick and pack scannertafel
EVC voegt een nieuw product aan haar assortiment toe: de multifunctionele ‘pick and pack’ scannertafel. Met deze innovatieve inpaktafel is het mogelijk om met één druk op de knop meerdere producten met verschillende codes te scannen. EVC bundelde voor de ontwikkeling van de inpaktafel de krachten met Kobobss, een systeemintegrator op het gebied van machinebouw,..
Lees meer...
Een rommelig magazijn: dat wil toch niemand
Rommel op de werkvloer behoort tot de grootste ergernissen van werknemers in Nederland. Magazijnen van bedrijven die werkzaam zijn in de logistiek en goederenstroombeheersing zijn door de vele werkzaamheden die er plaatsvinden vatbaar voor een rommelige werkvloer. Veel organisaties streven een efficiënt ingedeeld magazijn na, maar de praktijk blijkt vaak weerbarstiger. EVC adviseert..
Lees meer...
Reduceer uw logistieke kosten met een optimaal en efficiënt inpakproces
Magazijnen van logistieke dienstverleners, distributiecentra en groothandels worstelen regelmatig met de vraag: hoe krijg ik mijn inpakafdeling zo efficiënt mogelijk ingedeeld tegen de beste prijs? Veel inpakprocessen blijken in de praktijk nog verre van geoptimaliseerd te zijn. EVC helpt organisaties bij het maken van de juiste logistieke keuzes, zodat een efficiënt inpakproces..
Lees meer...
Drie essentiële accessoires voor E-commerce inpakafdelingen
De technologische vooruitgang gaat enorm snel en als inpakafdeling betekent stilstand aan de inpaktafel achteruitgang. Een e-commerce inpakafdeling die helemaal is ingericht met de meest optimale hulpmiddelen biedt veel voordelen. Wij zetten voor u de drie meest belangrijke accessoires voor een e-commerce inpakafdeling op een rij.

1. Dozen binnen handbereik..
Lees meer...
Voorkom Defoa's: richt uw verpakkingsproces goed in!
Defoa staat voor ‘defect on arrival’. Slecht verpakken kan ervoor zorgen dat producten niet ongeschonden bij de (eind)gebruiker aankomen. Pakketjes en/of producten die tijdens het transport beschadigd raken kunnen in veel gevallen niet meer worden verkocht. Het is daarom belangrijk defecten die ontstaan tijdens het vervoeren van een product zoveel mogelijk te voorkomen. Dit doet u..
Lees meer...
Doculabel Kopen? Hier moet u op letten!
Bij het kopen van een Doculabel systeem moet u op een aantal belangrijke zaken letten. In dit artikel vertellen wij wat belangrijk is om voorafgaand aan de aankoop in ogenschouw te nemen. We vertellen hoe een Doculabel dispenser werkt en wat alle mogelijkheden zijn.

Hoe werkt de Doculabel precies? Allereerst leggen wij u graag uit hoe de Doculabel precies..
Lees meer...
Tips om uw verpakkingsproces duurzamer in te richten
De noodzaak om het verpakkingsproces te verduurzamen neemt toe. Steeds meer mensen doen aankopen online en het aantal pakketjes dat verzonden moet worden groeit snel. Logistiek- en Supply Chain Managers raken in toenemende mate bewust van de invloed van verpakkingen op het milieu. Het is natuurlijk een hele uitdaging om uw verpakkingsproces milieuvriendelijk in te richten, zonder dat u daarvoor..
Lees meer...
Zeven meest gemaakte fouten op inpakafdelingen
Uw inpakafdeling is dé logistieke sluitpost van uw logistieke proces. Opvallend is dat veel inpakafdelingen echter nog verre van geoptimaliseerd zijn. Vaak doen pallets dienst als inpaktafel en is een efficiënte, ergonomische inpakafdeling nog ver te zoeken. Regelmatig zien wij op inpakafdelingen dezelfde fouten terugkomen; de zeven meest gemaakte fouten delen wij graag met..
Lees meer...
Transportverpakking kiezen: met welke functies moet u rekening houden?
Kiezen voor de juiste transportverpakking is niet altijd even gemakkelijk. Het is belangrijk een verpakkingsmethode te kiezen die past bij het soort product dat u vervoert. Daarnaast moet de verpakking weerstand bieden tegen de omstandigheden waarmee uw producten tijdens transport te maken krijgen. Denk hierbij aan vocht en vuil, maar ook bijvoorbeeld aan schokken die tijdens het transport kunnen..
Lees meer...
Interne logistiek optimaliseren met hulp van EVC
Onder interne logistiek verstaan we alle ‘stromen’ binnen een organisatie; van goederenstromen tot de looproutes van medewerkers.

Het is belangrijk om de interne logistiek goed te coördineren. Dit voor de veiligheid van uw personeel, maar ook voor de efficiëntie en nauwkeurigheid van processen.

Heeft u aandacht voor uw interne logistiek? Veel bedrijven..
Lees meer...


Navigatie